pure straight high LED light

plug & play, lyser upp stunden

superb ljuseffekt genom revolutionärt vattendräneringssystem

superb ljuseffekt genom revolutionärt vattendräneringssystem

vattentät plug för inomhusanvändning

Ljussättning berättar en historia, den ger en intensiv förnimmelse av stunden. En berättelse som tar plats i rymd, inomhus eller utomhus. Skapa din egen historia med den nya attraktiva ljuskrukan från purekollektionen; pure rak LEDljus som finns tillgänglig som hög eller kort modell.

Den populära raka pure modellen finns nu tillgänglig med en revolutioneraden dimmbar LED belysning och ett smäckert unikt översvämmningssystem. LED modulen ger dig 20’000 timmars belysning!

Elho ger plast ett andra liv. Den gröna baskollektionen består av återanvända material. Andra hand blir förstklassigt. Det är inte all plast som kan bli en elho kruka. Elho väljer ut den bästa använda plasten och konverterar den genom en avancerad process till nya vackra krukor. Använda produkter mals ner och processeras sedan till en unik blandning som sedan blir pellets som används som råmaterial för green basics. Precis lika starka och attraktiva som våra andra produkter, men ännu bättre för världen. Och naturligt, med det effektiva marknadsföringsstödet vi får och fantastisk design av elho.

Tillgängliga höjder
80 cm | 102,5 cm


Välj en produkt du vill lägga till i önskelistan
Fullständig översikt: pure straight high LED light
Beskrivning Bredd Höjd Innehåll Färg
pure straight high LED light 40 transparant 39 80 20 171210
pure straight high LED light 50 transparant 50 102,5 41 171210