Elho-konceptet

Elhos succé vilar på fem stöttepelare. Vi tillhandahåller mer specialiteter. Vi levererar fler innovationer i ett brett stortiment. Vi är mer tillförlitliga. Vi ger mer stöd vid marknadsföring. Och vi ger mer varaktighet. Vi gör det för oss själva, för våra kunder, för våra kunders kunder och – vad det gäller miljömässig varaktighet – för världen runt omkring oss.

Mer specialisering

Vi känner marknaden som ingen annan

 

Den absoluta specialisten Elho koncentrerar sig till 100 % på syntetiska krukor och tillhörande artiklar.

llt ur egna händer Elho garanterar perfekt kvalitet genom att kontrollera hela tillverkningskedjan.

Optimal marknads-kännedom Fler än 4000 butiker världen över!

Garanterad succé Elho’s specialisering garanterar dig 50 års expertis och kontinuitet.


Mer innovativa

Vi överraskar och förför


Komplett sortiment Elho erbjuder dig optimala omsättningsmöjligheter genom ett brett sortiment med innovativa produkter som en del av våran standard.

Alltid ett dynamiskt sortiment Elho erbjuder dig minst 50 innovationer varje år. På så sätt håller vi sortimentet uppdaterat och intressant för dig och dina kunder.

Alltid dom senaste färgerna Elho är trendsättande när det gäller färger.

Effektiva och praktiska inköp Du behöver bara en leverantör för hela ditt sortiment.

vi älskar att förnya

Mer tillförlitlighet

Vi är en leverantör som du kan lita på


Optimal leveranssäkerhet Elho garanterar dig en leveranssäkerhet av minst 98 % och en lagertillgång av 99 %.

Strikt leveranskontroll Tack vare vårt strikta kvalitetssystem levererar vi komplett och utan fel. Antal anmälda fel baserade på antal orderhantering är mindre än 0,3 %!

Inga tomma hyllor Tack vare vår snabba leveranstid av högst 5 arbetsdagar inom hela Europa behöver era hyllor aldrig bli tomma. På så sätt ger er elho optimala omsättningsmöjligheter.

Ert lager är vårt lager Genom vår tillförlitlighet behöver du inte längre ha ett fullt lagerutrymme. Detta gör att du sparar utrymme och frigör kapital optimalt för andra investeringar.


Mer marknadsföringsstöd

Det bästa stödet för att inspirera din kund


Attraktiva produkter och kommunikation Elho erbjuder inte bara attraktiva produkter utan också effektiv kommunikation. T.ex. attraktiva etiketter, broschyrer och fint emballage. Med elhos varumärke.

Optimala hyllor Vi hjälper till att ordna våra produkter på dina hyllor. Attraktivt, effektivt och påverkande. Med lockande marknadsföringsmaterial.

Lockande presentationer Vi erbjuder ett omfattande utbud av markandsföring och permanenta presentationer utöver hyllmaterialet för att stimulera ingivelsen.

Inspirera dina kunder i hemmet Elhos inspiration fortsätter utanför butiken. Du hittar oss i tidningar, på TV och självklart på Internet. Vi söker press och pressen söker elho.Bli inte förvånad om dina kunder frågar dig efter vår kollektion.

Inspirera dina kunder

mer hållbarhet

Vi tycker om att vara den mest hållbara företag på marknaden

Vi återan vänder plast Varför tillverka ny plast när vi kan återanvända sådan som redan finns? 40 % av våra krukor och behållare är gjorda av återvunnen plast. Den siffran ökar för varje år.

Vi tänker energisnålt Genom att använda förnybara energikällor som dagsljus, luft och vårt eget vindkraftverk (2016) sparar vi massor av energi. Vi har också investerat i energisnåla hybridmaskiner för produktion.

Våra förpackingslösningar är smarta Vi förpackar helt enkelt våra produkter på ett ännu smartare sätt genom att använda återvunnet och lätt material. Så mycket som 60 % av våra pappförpackningar är tillverkade av återvunnet material och är förstås 100 % återvinningsbara.

Vi förbättrar oss hela tiden Våra resultat i hållbarhetsfrågor är bättre inför 2016 än de var inför 2015, och inför 2017 kommer de att vara ännu bättre. Det lovar vi.


Elho garanterar perfekt kvalitet genom kontroll av försörjningskedjan.


Övertygad om vårt koncept?

Ring eller maila oss för mer information och tid:

Telefon: +31 (0) 13 515 78 00

 

Ring +31 (0) 13 515 78 00