pure soft square divider

Pure-produkterna från elho låter verkligen dina växter blomma! Pure soft square divider skapar en riktig livsstil i din hemmiljö och ger dina växter en elegans tack vare sin stilfulla formgivning. Pure soft square finns tillgänglig i olika storlekar och varianter, så det finns alltid någon som passar din smak.

Utrustad med sex små hjul som gör tunga planteringar enkla att förflytta. Lätt att plantera i tack vare den förhöjda bottnen. Dessutom står alltid pure soft square divider stadigt tack vare den sandfyllda håligheten på undersidan. Förslut denna hålighet med den speciella pure cap för att behålla sanden i krukan.  Står din pure ute och det har börjat regna? Inga problem, vattnet rinner bort längs med de speciella spåren utmed locket. Glöm inte att borra igenom dräneringshålet på insidan av krukan om du använder pure utomhus, så att överflödigt vatten kan rinna bort.

Trevlig att placera för sig själv, men ännu trevligare placerad i grupper med flera storlekar och varianter tillsammans. Valet är ditt!

Tillgängliga höjder
52 cm

  • Pure Square Easy to move
  • Pure Soft High Elevated bottom
  • Pure Possibe to fill with sand for extra stability

Välj en produkt du vill lägga till i önskelistan
Fullständig översikt: pure soft square divider
Beskrivning Bredd Höjd Innehåll Färg
pure soft square divider 39 x 79 52 54 171210
pure soft square divider 39 x 79 52 54 171210